Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Έκπτωση 50% των λογαριασμών ύδρευσης του άνω Πολυγύρου και του Παλαιοκάστρου

Με εισήγηση του Δημάρχου Πολυγύρου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, αποφασίστηκε η έκπτωση πενήντα τοις εκατό (50 %) των λογαριασμών ύδρευσης, για τους κατοίκους του Άνω Πολυγύρου και του Παλαιοκάστρου για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, λόγω της υποβάθμισης (θολότητα νερού) της ποιότητας του παρεχομένου νερού και εν όψει του γεωλογικού φαινομένου, το οποίο δημιούργησε και το πρόβλημα.

 

Παράλληλα ο Δήμος προχωρά με κατεπείγουσες διαδικασίες στην πραγματοποίηση δύο (2) νέων γεωτρήσεων στην περιοχή «Παναγία»-βρέθηκαν ήδη 100 και πλέον κυβικά νερό και ακολουθεί η δημιουργία του αγωγού- και «Βατόνια» με την κατασκευή των αναγκαίων υδρευτικών δικτύων , ώστε να υπάρξουν οι απαιτούμενες και με ασφάλεια εναλλακτικές λύσεις. Θα ακολουθήσουν και νέες γεωτρήσεις, ώστε να θωρακισθεί πλήρως η πόλη και να εξασφαλισθεί η απαιτούμενη ποσότητα νερού.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα