Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κασσάνδρα προβάλει τον τουρισμό στο Βέλγιο

 Στη διασημότερη Ελληνική εκδήλωση του Βελγίου, γνωστή ως Greek Day, πήρε μέρος ο Δήμος Κασσάνδρας προβάλλοντας τουριστικά την περιοχή στους 30.000 επισκέπτες της, μια συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


  Έλληνες του εξωτερικού, πρώτης και δεύτερης γενιάς καθώς και φίλοι της Ελλάδας, από Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία κάθε χρόνο, από το 1959, καταφθάνουν στην Ελληνική εκδήλωση, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βρυξελλών, τιμώντας την Ελληνική παράδοση. Δεν είναι τυχαίο που η διοργάνωση συμπληρώνει του χρόνου 60 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο Βέλγιο.


  Φέτος, ο Δήμος Κασσάνδρας ήταν προσκεκλημένος του Συλλόγου Μακεδόνων Βελγίου με τη συμβολή και του Κασσανδρινού ευρωϋπαλλήλου Μιχάλη Παπαγιάννη. Η αποστολή της Κασσάνδρας οργανώθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής προβολής και μετείχαν σε αυτή ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Φώκαιας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσανδρινού, οι οποίοι παρουσίασαν τοπικά εδέσματα. Παράλληλα, συμμετείχε και χορευτικό τμήμα του Δήμου Κασσάνδρας που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση και ξεσήκωσε τους χιλιάδες επισκέπτες με παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς και με το ελληνικό συρτάκι, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.


  Η επικεφαλής της αποστολής, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κασσάνδρας Βασίλη Κυρίτση για τη στήριξη που παρέχει σε ανάλογες προσπάθειες με στόχο την τουριστική ανάδειξη της Κασσάνδρας. Φυσικά, κάλεσε τους χιλιάδες παρευρισκόμενους να επισκεφτούν το καλοκαίρι την Κασσάνδρα. Το μήνυμα που έστειλε ο δήμος είναι πως η ένωση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου και η κοινή προσπάθεια προβολής της Κασσάνδρας μπορούν να φέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα για την περιοχή.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα