Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Δυο Χαλκιδικιώτες που αγαπούν τις μηχανές, μας ταξιδεύουν...

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τους ενώνει η φιλία τους και η αγάπη για τις μηχανές και τα ταξίδια. Δυο φίλοι απ΄τη Χαλκιδική, ο Δημήτρης Καλαφάτης και ο Χρήστος Βλάχος, εδώ και χρόνια ταξιδεύουν με τις μηχανές τους και καταγράφουν στο φακό τους εικόνες μοναδικές!

 

«Κάθε ταξίδι έχει και κάτι το ξεχωριστό μια διαφορετική πινελιά στο κάδρο της ζωής, γιατί πέρα από τις αλλαγές του κάθε τόπου, αλλάζει συναισθήματα και ο ταξιδιώτης» γράφουν οι ίδιοι στο προσωπικό τους ιστολόγιο.

 

Αγαπούν τις όμορφες περιπέτειες, τα ταξίδια, τις μηχανές, την εξερεύνηση, την αναζήτηση σε κάθε είδους μονοπάτια, την φωτογραφία και όλα αυτά τους αρέσει να τα μοιράζονται.

Τελευταίο τους ταξίδι η νότια Ιταλία και η Σικελία. Μάγκνα Γκρέτσια, Γκρεκάνοι, Συρακούσες, Καλαβρία, Πάνορμος, Κατάνη, Κρότονας, Αρχαιοελληνικοί ναοί…

 

Απολαύστε το τρέιλερ που ετοίμασαν και διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες από το τελευταίο τους ταξίδι και δείτε τις εξαιρετικές φωτογραφίες του Χρήστου και του Δημήτρη!

 

του Θοδωρή Δούκα

halkidikinews.gr

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα