Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το φυσικό αέριο έρχεται Χαλκιδική!

Τον Ιούνιο αναμένεται να παρουσιαστεί η μελέτη επέκτασης του φυσικού αερίου και στη Χαλκιδική! Αυτό επισημάνθηκε στη σημερινή ευρεία σύσκεψη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο το φυσικό αέριο, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη, του αναπληρωτή υπουργού κ. Σ. Φάμελλου, της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης, της ΡΑΕ και δημάρχων.

 

Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας ανακοίνωσε ότι η εταιρία ξεκίνησε μελέτη για το νομό Χαλκιδικής, η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στον Ιούνιο, για να επεκταθεί το δίκτυο σε περιοχές της Χαλκιδικής. 

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας αποκάλυψε ότι η ΡΑΕ το επόμενο διάστημα θα ανοίξει την πρόσκληση και θα διερευνηθεί, αν υπάρχουν εταιρείες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Χαλκιδική. 

 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν υπάρξει ενδιαφέρον, μέχρι τις αρχές του 2020 θα έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες συνδέσεις στον Πολύγυρο και στα Νέα Μουδανιά με φυσικό αέριο.

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα