Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ελιά, ο χρυσός της Χαλκιδικής, καλλιέργεια, φυτοπροστασία και επεξεργασία

«Ελιά, ο Χρυσός της Χαλκιδικής, Καλλιέργεια, Φυτοπροστασία και Επεξεργασία» είναι το θέμα εσπερίδας που διοργανώνουν η ΔΑΟΚ Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας στον Πολύγυρο την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, στις 18:00.

 

Ομιλητές θα είναι ο κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας - Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Καθηγητής Εντομολογίας, Δημήτρης Κωβαίος, με θέμα: "Οι κυριότεροι εχθροί της ελιάς και η αντιμετώπισή τους", η αν. καθηγήτρια Φυτοπαθολογίας ΑΠΘ, Αναστασία Λαγοπόδη, με θέμα: "Οι κυριότερες ασθένειες της ελιάς και η αντιμετώπισή τους", ο αν. καθηγητής Δενδροκομίας ΑΠΘ, Αθ. Μαλασιώτης, με θέμα: "Παράγοντες που επηρεάζουν την καρποφορία της ελιάς", ο καθηγητής Μεταποίησης και Μετασυλλεκτικής Μεταχείρισης Οπωρολαχανικών ΑΠΘ, Δημήτρης Γερασόπουλος, με θέμα: "Ανταγωνιστικότητα και ποιότητα της επιτραπέζιας ελιάς" και ο διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της ΠΚΜ, Δρ Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης, με θέμα: "Ελιά. Ο πρωταγωνιστής των εξαγωγών".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα