Σάββατο, 15 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών

H ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων.

 

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθησαν εκτός από εμπόρους και επαγγελματίες , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Κουφίδης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ν. Προποντίδας κ. Ανδρέας Λέλεκας και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Καλαμαριάς & Κασσάνδρας Χαλκιδικής κ. Χρήστος Παπαγιάννης, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν είναι:

  • Ισολογισμός 2017.
  • Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Εμπορική Έκθεση Ν. Μουδανιών 2018.
  • Θέματα που απασχολούν τα καταστήματα εστίασης της πόλης μας.
  • Συζήτηση για το παραεμπόριο και οι συνέπειες του στην αγορά.
  • Συζήτηση για το ωράριο καταστημάτων θερινής περιόδου.

 

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και συγκεκριμένα για τα σεμινάρια που θα οργανώσει το Επιμελητήριο για τα μέλη του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών με τα εξής θέματα:

α) Τεχνικές πωλήσεων

β) Μάρκετινγκ στην εστίαση

γ) Διαχείριση χρόνου.

Τέλος ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ν. Προποντίδας δέχτηκε ερωτήματα από τα μέλη για να τα μεταφέρει στον δήμαρχο να αξιολογηθούν οι προτάσεις και να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα