Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής απαντά στον Δήμαρχο Πολυγύρου

"Αναφορικά με την δημόσια εκφρασμένη ενόχληση του δημάρχου Πολυγύρου κ. Αστέριου Ζωγράφου για την μη συνάντησή του με την υπουργό πολιτισμού κα Λυδία Κονιόρδου κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Χαλκιδική, ενημερώνουμε ότι η Ν.Ε. δια του Συντονιστή της Στέλιου Παπαματθαίου ενημέρωσε έγκαιρα την δημοτική αρχή και για τον τόπο και για τον χρόνο επίσκεψης της υπουργού, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι λόγω του επιβαρυμένου προγράμματός της δεν θα ήταν δυνατό να επισκεφθεί την έδρα του δήμου, γεγονός που αποδείχθηκε από την μεγάλη καθυστέρηση άφιξής της στον Πολύγυρο.

 

Η απαίτηση του δημάρχου για προσωπική πρόσκληση του και από το γραφείο της υπουργού, είναι θέμα που δεν αφορά στη λειτουργία και τις προθέσεις της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Παρά το ατυχές αυτό γεγονός, θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τον κ. Αστέριο Ζωγράφο που πολλές φορές απέδειξε την ειλικρινή του διάθεση και φιλοξενία του.

 

Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε με όλες τις δημοτικές αρχές και τους φορείς της Χαλκιδικής, αποσκοπώντας στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των Χαλκιδικιωτών.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα