Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες συντήρησης - αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης θα  πραγματοποιηθούν επί της οδού Προφήτη Ηλία από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων (στηθαία) επί της οδού Προφήτη Ηλία ως εξής:


Α) στην αερογέφυρα πριν την έξοδο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών) και στη συνέχεια επί της αριστερής οριογραμμής (με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών).


Β) στον κλάδο εξόδου της Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο και συγκεκριμένα επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών)


Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης τις 7:00 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  την Υποδιεύθυνση  Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε  να  γίνουν  οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα