Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Άκαρπες οι έρευνες για τον 59χρονο ψαρά

Αύριο το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας, θα ξεκινήσουν και πάλι οι έρευνες για τον 59χρονο ψαρά που αγνοείται από χθες το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή νότια της Σιθωνίας και του Αγίου Όρους.

 

Οι έρευνες που ξεκίνησαν μετά τις 11 το πρωί απέβησαν άκαρπες παρά το γεγονός ότι συμμετείχαν πέντε πλωτά του Λιμενικού, ένα ναυαγωσωστικό, ένα αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας και δεκάδες εθελοντές από όλες τις εθελοντικές οργανώσεις της Χαλκιδικής. 

Το τελευταίο σήμα του 59χρονου εντοπίστηκε ανοιχτά στο Καλαμίτσι.  Όπως ανέφεραν στο halkidikinews.gr ψαράδες της περιοχής, εκεί τα θαλάσσια ρεύματα είναι πολύ ισχυρά, ικανά να παρασύρουν ένα σκάφος στα νερά του Αιγαίου. 

Με την εποπτεία του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και την υποστήριξη του Λιμεναρχείου Ιερισσού οι έρευνες θα συνεχιστούν το πρωί με εντατικούς ρυθμούς.

halkidikinews.gr

 

 

🎅 Τη Γιορτή Τσιγαρίδας, μια αυθεντική, παραδοσιακή γιορτή γεμάτη γεύσεις και άρωμα παράδοσης, διοργανώνει η Κοινότητα Πορταριάς την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ του χωριού, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να γιορτάσουν όλοι μαζί!

🎄 Μια γιορτή για τα μικρά και μεγάλα παιδιά διοργανώνει η Κοινότητα Σημάντρων την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, όπου θα υποδεχτούν τον Αϊ Βασίλη που θα μοιράσει δώρα σε όλους τους μικρούς φίλους του.

🔔 Θεατρική διάλεξη με θέμα: "Ο ρόλος της γυναίκας στη δραματουργία", με προσκεκλημένο ομιλητή τον θεατρικό συγγραφέα Άκη Δήμου, διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Ν. Τρίγλιας, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2026 στις 18:00 στο Κλειστό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα