Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Θέσεις εργασίας σε δομές Υγείας - Οι θέσεις στη Χαλκιδική

Ξεκίνησε  η υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των μακροχρόνια ανέργων στον τομέα της υγείας, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ που αφορά το «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας του άρθρου 64 του ν.4430/2016»

Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της μακροχρόνιας ανεργίας – 4000 μακροχρόνια άνεργοι και άνεργες θα απασχοληθούν με πρόσληψη στο δημόσιο τομέα της υγείας, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών- αλλά και ταυτόχρονα θα ενισχύσει ένα πολύ ευαίσθητο τομέα, που επίσης έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, αυτόν της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα όμως έχει και ιδιαίτερη σημασία για τον τόπο μας, γιατί αφ’ ενός προβλέπονται 42 θέσεις εργασίας σε δομές δημόσιας υγείας και αφ’ ετέρου δημιουργείται βάση ΕΚΑΒ στην Ιερισσό.

Ικανοποιείται έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ιερισσού για τη δημιουργία βάσης ΕΚΑΒ, το οποίο είχε γίνει ακόμη πιο επιτακτικό ύστερα από τα πρόσφατα δυσάρεστα περιστατικά που συνέβηκαν. Πλέον θα υπάρχει και ασθενοφόρο και πλήρωμα ώστε να μπορούν να καλύπτονται οι ανάγκες της Ιερισσού και των κοντινών περιοχών.

 

Αναλυτικά, οι 42 θέσεις στη Χαλκιδική κατανέμονται ως εξής:

 

20 θέσεις στο Γ.Ν.Χαλκιδικής

 

5 θέσεις στο ΚΕΦΙΑΠ ΓΝ Χαλκιδικής

 

3 θέσεις στο ΚΥ Αγ. Νικολάου

 

2 θέσεις στο ΚΥ Αγ. Όρους (Μόνο άνδρες)

 

1 θέση στο  ΚΥ ΑΤ Ν. Καλλικράτειας

 

3 θέσεις στο ΚΥ Κασσανδρείας

 

3 θέσεις στο ΚΥ Ν. Μουδανιών

 

1 θέση στη ΜΥ Ν. Μουδανιών

 

2 θέσεις στο ΕΚΑΒ – Βάση Αγ. Νικολάου

 

2 θέσεις στο ΕΚΑΒ – Βάση Ιερισσού

halkidikinews.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα