Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις για κλοπές στον Πολύγυρο και στα Ν. Μουδανιά

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 28χρονος ημεδαπός και ανήλικος ημεδαπός, διότι προσποιούμενοι ότι ενδιαφέρονται για την αγορά μοτοσυκλέτας που πωλούσε 24χρονος, με το πρόσχημα της δοκιμής, αφαίρεσαν τη μοτοσικλέτα. Επιπλέον, συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η κλεμμένη μοτοσυκλέτα εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.Επίσης, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 29 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (11-3-2018) τα ξημερώματα αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού δύο οικόσιτα ζώα και εργαλεία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, εντοπίσθηκαν τα κλεμμένα εργαλεία τα οποία και αποδόθηκαν. Επίσης διαπιστώθηκε να λειτουργεί παράνομα κλειστό κύκλωμα καταγραφής του εξωτερικού χώρου του σπιτιού, το οποίο και κατασχέθηκε.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα