Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι θα είναι οι σύνεδροι από τη Χαλκιδική

Όπως είναι ήδη γνωστό, ματαιώθηκαν οι εκλογές ανάδειξης συνέδρων, που επρόκειτο να διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου, εν όψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου (16- 18 Μαρτίου) του Κινήματος Αλλαγής.

 

Με απόφαση της προέδρου του κόμματος κ. Γεννηματά, όλοι όσοι είχαν θέσει υποψηφιότητα θα είναι τελικά «αριστίνδην» σύνεδροι, με τη Χαριλάου Τρικούπη να αιτιολογεί την απόφαση ως αποτέλεσμα της αύξησης της συμμετοχής των μελών που αντιστοιχεί πλέον «απολύτως αναλογικά» στα 2.700 μέλη που έθεσαν υποψηφιότητα.

Το halkidikinews.gr αποκαλύπτει σήμερα ποια στελέχη από κάθε Δήμο της Χαλκιδικής έθεσαν υποψηφιότητα και ως εκ τούτου θα βρίσκονται στο ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

halkidikinews.gr

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα