Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καταδίωξη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε χθες το βράδυ στην Αστυνομία ηλικιωμένος, ο οποίος διήνυσε με το αυτοκίνητό του 40 χλμ, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων. 

 

Τελικά, το όχημά του ακινητοποιήθηκε, χωρίς να αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για 80χρονο, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα. 

 

Συνελήφθη αρχικά, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

 

Το περιστατικό άρχισε να εξελίσσεται γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ από τον κόμβο Πορταριάς στη Χαλκιδική. Από το σημείο αυτό εισήλθε στην εθνική οδό, κινούμενος προς τη Θεσσαλονίκη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία διέκοψε την κίνηση των οχημάτων σε καίριους κόμβους, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος.

 

Για αρκετή ώρα αστυνομικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν τον ηλικιωμένο στους κόμβους από τους οποίους περνούσε, κάτι που επιτεύχθηκε τελικώς στο ύψος του «Χατζηφωτίου», όπου φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα