Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τι συμβαίνει με το νερό στον Πολύγυρο;

Για ακόμη μια φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα η υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοίνωσε στους Πολυγυρινούς ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το νερό είναι προσωρινά ακατάλληλο προς πόση στις περιοχές βόρεια της οδού Καραγκάνη. 

 

Το ζήτημα ωστόσο φαίνεται να ανησυχεί τους Πολυγυρινούς, οι οποίοι ζητούν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και το νερό δεν είναι πόσιμο. Μπορεί η υπηρεσία να εφησυχάζει τους δημότες λέγοντας ότι τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος, ωστόσο ο πρώην δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης με δημόσια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζει ανοιχτά τις ανησυχίες πολλών. 

 

Ο κ. Καπλάνης αναφέρει ότι το θέμα του νερού είναι πολύ σοβαρό για να μην γνωρίζουν οι δημότες, τι ακριβώς συμβαίνει...

 

"Το ζήτημα της καταλληλότητας του νερού στον Πολύγυρο είναι πολύ σοβαρό. Τρεις φορές σε διάστημα δύο μηνών κρίθηκε ακατάλληλο, άρα και επικίνδυνο για την υγεία μας. Το γεγονός ότι εμφανίζει διάφορους χρωματισμούς (άλλοτε κόκκινο, άλλοτε κίτρινο) αλλά και το ότι συνοδεύεται από μια άσχημη μυρωδιά μας κάνει να ανησυχούμε ακόμη περισσότερο. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα για να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Θα πρέπει ο Δήμος να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, και όχι να περιορίζεται σε δελτία τύπου όπου απλά αναφέρεται ότι αποκαταστάθηκε η "βλάβη". Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για απλή βλάβη στο δίκτυο αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό. Είναι επιτακτική η άμεση και πλήρης ενημέρωση του κόσμου".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα