Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Όρμος Παναγίας: Έπεσε από γεφύρι και σώθηκε από θαύμα! - Καρέ καρέ η διάσωση -VIDEO-

Άγιο είχε ένας άνδρας, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε από γέφυρα στην επαρχιακή οδό Νικήτης - Σάρτης, στη Σιθωνία. 


Λίγο πριν τον κόμβο του Όρμου Παναγίας, ο οδηγός κινούμενος με κατεύθυνση προς τη Βουβρουρού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αρχικά χτύπησε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της γέφυρας. 

Τα κάγκελα δεν άντεξαν την πίεση, έσπασαν και το αυτοκίνητο βρέθηκε κάτω από τη γέφυρα. Ο οδηγός φαίνεται πως έπεσε στα μαλακά, καθώς στο σημείο υπήρχαν χόρτα και οι λάσπες. 

Διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι έτρεξαν στο σημείο και τον βοήθησαν με σκάλες να βγει, ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο και την τροχαία.

Δυο άνδρες κατέβηκαν από τη γέφυρα και κατάφεραν να βγάλουν σώο τον οδηγό από το αυτοκίνητο. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. 

του Γ.Κάργα
halkidikinews.gr

 

 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα