Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νέας Προποντίδας εγκαινίασε το πρωί του Σαββάτου  ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, παρουσία πλήθους κόσμου και εκατοντάδων δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Καρράς τόνισε πως με τη νέα δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Δήμος Νέας Προποντίδας δίνει τη δυνατότητα στους οικονομικά ασθενέστερους συνδημότες μας για παροχή ουσιαστικής βοήθειας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση και στοχεύει στη δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας αυτών των ατόμων και των οικογενειών τους. Σημείωσε ακόμη πως ο Δήμος Νέας Προποντίδας βρίσκεται  πάντοτε κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα και υπηρεσίες και με άλλες δομές και προγράμματα που υλοποιούνται στο Δήμο.

Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν και βοηθούν στο έργο του Δήμου, την Εκκλησία και τους Ιερείς, τους μαθητές των Σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, τους γονείς και τους Δασκάλους και Καθηγητές τους, τους Χορηγούς, τους εθελοντές και κάθε πολίτη και Δημότη που βοηθούν για τη συγκέντρωση των τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Μετά τον αγιασμό και τα εγκαίνια, μοιράστηκαν τρόφιμα στους δικαιούχους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα