Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Πένθος στο Δήμο Θέρμης για τη σύζυγο του Σωκράτη Φάμελλου

Βαρύ είναι το πένθος για τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο, μετά την απώλεια της συζύγου του, Καλλιόπης Καραγιαννίδου. 

 

Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Πόπης Καραγιαννίδου, η οποία ήταν προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης.και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της,

 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 το πρωί.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Θέρμης αναφέρει: "Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ".

 

Από το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο της συντρόφισσάς μας Πόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του συντρόφου μας και αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλου.

Τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς της.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα