Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η βίλα του πρωθυπουργού της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ στα Νέα Μουδανιά! -ΦΩΤΟ-

Ο Ζόραν Ζάεφ γνωρίζει αρκετά καλά τη Χαλκιδική. Ιστοσελίδες στα Σκόπια αποκαλύπτουν εικόνες της βίλας, αλλά και το αντίτιμο που προκαλεί εντύπωση...

 

Στην τριώροφη βίλα του στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα δέχεται συχνά επισκέψεις ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Πολιτικά πρόσωπα του Κοσυφοπεδίου, Σκοπιανοί πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες, είναι μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων του Σκοπιανού πρωθυπουργού. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τους άγρυπνους κατασκόπους των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών, αναφέρουν ιστοσελίδες της ΠΓΔΜ.

Μάλιστα, αυτό που κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο της Ρωσίας, είναι το γεγονός ότι στο φιλόξενο καθιστικό του Ζόραν Ζάεφ έχουν παρευρεθεί πρόσωπα με σημαντική ισχύ και… αρκετή δύναμη πυρός στα Βαλκάνια.

 

«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press24 των Σκοπίων, που επισημαίνει ότι η επίμαχη αγορά, έγινε στο τέλος του 2012. «Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» αναφέρεται.

Τα έγγραφα για την αγορά της βίλας στη Χαλκιδική

    
Πηγή: newsit.gr, press24republika


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα