Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρουσίαση διαδρομής της μακεδονικής ιστορίας στην Κωνσταντινούπολη

Ξεκινάει αύριο στην Κωνσταντινούπολη η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού & Ταξιδιών Ανατολικής Μεσογείου, EMITT, που θεωρείται ως μία από τις πέντε κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως. Στην έκθεση συμμετέχουν και οι φορείς του τουρισμού της Χαλκιδικής, καθώς τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Τούρκοι επιλέγουν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους. 

 

Επιλεγμένοι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες και έγκριτοι εκπρόσωποι του τουρκικού Τύπου παρακολούθησαν την παρουσίαση της ιστορικής και οδικής διαδρομής που συνδέει το αρχαιολογικό πάρκο της Αμφίπολης με τον αρχαιολογικό χώρο των Σταγείρων, το βυζαντινό Άθωνα, τα οθωμανικά Σιδηροκαύσια και την κλασσική Θεσσαλονίκη.

 

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Τουρκίας, η οποία αναμένεται να αποδώσει καρπούς άμεσα.

 

Στη φετινή 22η ΕΜΜΙΤ θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 950 εκθέτες από 80 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα και 600 φιλοξενούμενοι αγοραστές από 106 χώρες.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα