Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Συνέλαβαν 3 άτομα για την απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ στη Γερακινή

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, απόπειρα διάρρηξης μηχανήματος ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) πιστωτικού ιδρύματος, που στεγαζόταν σε κατάστημα στη Γερακινή.


Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών - ενός 33χρονου και μίας 21χρονης - καθώς και 30χρονου υπηκόου Γεωργίας, για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 8 Ιανουαρίου 2018 προσέγγισαν το κατάστημα, παραμένοντας οι 2 ημεδαποί εξωτερικά του καταστήματος εποπτεύοντας τον χώρο, ενώ ο 30χρονος διέρρηξε το κατάστημα και στη συνέχεια με χρήση ηλεκτρικού τροχού επιχείρησε να διαρρήξει την πίσω πλευρά μηχανήματος ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.


Από το εσωτερικό του καταστήματος αφαιρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα