Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

2η Έκθεση GRECKA PANORAMA στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Χαλκιδική συμμετείχε στην 2η Έκθεση GRECKA PANORAMA που πραγματοποιήθηκε 3 και 4 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy της Βαρσοβίας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην 2η GRECKA PANORAMA η Χαλκιδική μας είχε την ευκαιρία να συστηθεί ξανά στο κοινό της Πολωνίας μέσα σε μία μοναδική ατμόσφαιρα, με ήχους χρώματα, εικόνες και γεύσεις από ολόκληρη την Ελλάδα.

Παράλληλα με την GRECKA PANORAMA και στον ίδιο χώρο, για πρώτη φορά στην Πολωνία παρουσιάστηκε η GREEK FOOD SHOW μία αποκλειστική διοργάνωση για τα Ελληνικά προϊόντα και την υψηλή γαστρονομική παράδοση που διακρίνει την χώρα μας. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πάνω από 7.000 επισκέπτες κατέκλυσαν τους χώρους της έκθεσης, ενημερώθηκαν για προορισμούς και υπηρεσίες, έκλεισαν πακέτα διακοπών, διασκέδασαν και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γευθούν αλλά και να αγοράσουν ελληνικά προϊόντα. Περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες πήραν ενημερωτικά έντυπα της Χαλκιδικής στην Πολωνική γλώσσα και πληροφορήθηκαν για τις ομορφιές και τις δυνατότητες διακοπών που προσφέρει ο προορισμός μας.

Ο Διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής Γιώργος Μπρουτζάς εκπροσώπησε την Χαλκιδική και εκτός των άλλων είχε συναντήσεις με τα τουριστικά γραφεία που φέρνουν Πολωνούς τουρίστες στη Χαλκιδική, Itaka, Cristian Tour, Grecos, Net Holiday, Mouzenidis Travel και Neckerman, επιβεβαιώνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον των Πολωνών. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για αύξηση των κρατήσεων της τάξης του 20% σε σύγκριση με την ίδια περσινή περίοδο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα