Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Προσφορά στο Ίδρυμα Αγάπης – Στέγη Γερόντων της Μητρόπολης Ιερισσού

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μέλη του σωματείου Κοινωνία αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος» πρόεδρος του οποίου είναι ο π. Χρήστος Μήτσιος (παπά ΠΑΟΚ), επισκέφθηκαν το Σάββατο το Ίδρυμα Αγάπης – Στέγη Γερόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στην Αρναία και παρόντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου, τραγούδησαν στους γέροντες τα κάλαντα και έψαλαν Χριστουγεννιάτικους Ύμνους.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο χώρο και προσφέρθηκε κέρασμα στους επισκέπτες από το προσωπικό του ιδρύματος. Ο πατήρ Χρήστος με την εμπειρία του από τον σύλλογο που ηγείται, προγραμματίζει με τις ευλογίες του Μητροπολίτη, να δημιουργήσει στην αίθουσα κάτω από την εκκλησία της Παναγίας του Ακαθίστου του Γηροκομείου, κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο και παντοπωλείο.

Τα μέλη του σωματείου ¨Κοινωνία αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος»¨ προσέφεραν επίσης ποσότητα τροφίμων και φαρμάκων για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

του Στέλιου Ρήγα

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα