Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνέλαβαν 64χρονη στα Ν.Μουδανιά για λαθραία τσιγάρα

Στο πλαίσιο καθημερινών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθησαν 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών συνελήφθη μία 64χρονη ημεδαπή, διότι στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 627 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

 

Επίσης, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, ένας 62χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στον Προμαχώνα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 230 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, ένας 65χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στον Προμαχώνα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 115,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, μία 56χρονη ημεδαπή στην Έδεσσα, διότι στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 660 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

 

Τα παραπάνω αλκοολούχα ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα 2 οχήματα των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα