Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε με αγρότες των Βασιλικών και της Γαλάτιστας

Συνάντηση με αγρότες από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό των Βασιλικών και αγρότες από τη Γαλάτιστα είχε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ.Κόκκαλης ήταν ομιλητής στο 6ο ετήσιο συνέδριο Αγροτεχνολογίας, με θέμα: «Κλιματική Αλλαγή: Προκλήσεις και Προσαρμογή», στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και με την ευκαιρία συναντήθηκε με τους αγρότες της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε μαζί τους θέματα του κλάδου.

Ο υφυπουργός ενημέρωσε τους αγρότες ότι προκηρύχθηκαν τα σχέδια βελτίωσης, ύψους 300 εκατ. ευρώ και ως ξεχωριστό μέτρο και έτσι οι ομάδες παραγωγών θα μπορούν να επιδοτηθούν μέχρι και με 100.000 ευρώ το χρόνο, για τα πέντε πρώτα χρόνια, για λειτουργικά έξοδα και επενδύσεις όπως αγορά μηχανημάτων, εγκαταστάσεων, βελτίωση εξοπλισμού, εγκαταστάσεων, μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους τζίρο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα