Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημερίδα με θέμα «Προετοιμασία για τις Ευρωεκλογές του 2019"

Ημερίδα με θέμα «Προετοιμασία για τις Ευρωεκλογές του 2019» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Τρίγλιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: “Εκτιμώντας τη φωνή των Πολιτών για την κατανόηση του Ευρωσκεπτικισμού” (“Value the Voice of Citizens for Understanding Euroscepticism- VoicEU”) και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες». 

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφέρειες, Ερευνητικά Κέντρα, Κοινωνικές Οργανώσεις, Οργανώσεις των Πολιτών και σχολεία και στοχεύει στην ανάδειξη του θέματος του Ευρωσκεπτικισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναφορικά με την ευρύτερη προβληματική που έχει αναπτυχθεί γύρω από την κατεύθυνση και το είδος της διαδικασίας της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν απόψεις και προβληματισμοί τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες γύρω από το ζήτημα των επερχόμενων Ευρωεκλογών του έτους 2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κυρίως στην αγγλική γλώσσα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα