Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Η νέα κυκλοφοριακή μελέτη στη Νικήτη που θα λύσει το πρόβλημα του φαναριού

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ενημερωτική συνάντηση για  τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη στη Νικήτη που θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος του φαναριού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σιθωνίας.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν στους δημοτικούς συμβούλους και στους μηχανικούς της περιοχής λεπτομέρειες της μελέτης και έγινε μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από τα δεδομένα που προκύπτουν.


Σύμφωνα με τη μελέτη θα δημιουργηθούν τέσσερις κυκλικοί κόμβοι που θα διευθετούν καλύτερα την κυκλοφορία των οχημάτων εντός της Νικήτης, θα δημιουργηθούν επιπλέον χώροι στάθμευσης εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού, ενώ θα γίνουν και παρεμβάσεις στις τρεις κάθετες οδούς προς την παραλία.


Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος ανέφερε ότι με την παρέμβαση αυτή θα βελτιωθεί η υφιστάμενη κατάσταση και θα αποσυμφορηθεί σημαντικά η κυκλοφορία, ενώ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αγαστή συνεργασία.Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η προγραμματική σύμβαση και η δημοπράτηση του έργου θα γίνουν στην αρχές του νέου χρόνου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα