Κυριακή, 09 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Δυο νεαροί ρήμαζαν σπίτια στην Ορμύλια - Ειχαν ξηλώσει μέχρι και μεταλλικά κουφώματα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, για 6 κλοπές και απόπειρες κλοπής που έγιναν το τελευταίο διήμερο στην Χαλκιδική.


Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής, εντοπίστηκαν τα παραπάνω άτομα να επιβαίνουν σε αγροτικό όχημα και αντιλαμβανόμενοι την αστυνομική παρουσία προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε να μεταφέρουν μεταλλικά κουφώματα, τα οποία αφαίρεσαν λίγο νωρίτερα από οικία στην περιοχή της Ορμύλιας.


Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα διέπραξαν από προχθές (21-11-2017) το μεσημέρι μέχρι χθες (22-11-2017) τα ξημερώματα, ακόμα 3 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής από περιφραγμένους χώρους οικιών στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, σιδερένιος λοστός κ.α.).


Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα