Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό και 22χρονη υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε ο 24χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης, την οποία σκόπευε να διαθέσει σε αγοραστή.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου, κατά την οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 22χρονη, διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, έτοιμες προς διακίνηση και συγκεκριμένα: 

• 10 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 133,5 γραμμαρίων,

• 2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 66,4 γραμμαρίων,

• 8 αυτοσχέδιες συσκευασίες και 2 πλαστικούς δοσομετρητές, με ποσότητες μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων,

• 5 πλαστικούς δοσομετρητές και 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,4 γραμμαρίων,

• 5 ναρκωτικά δισκία ecstasy και

• ένα δοχείο με υγρό χασισέλαιο βάρους 37,2 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην παραπάνω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 16 μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, 7 κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα που χρησίμευαν στο εμπόριο ναρκωτικών. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα