Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θεμελίωση 5ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών -ΦΩΤΟ-

Θεμελιώθηκε το 5ο Νηπιαγωγείο Ν.Μουδανιών από τον πρωτοπρεσβύτερο της ενορίας Ν.Μουδανιών Αθανάσιο Ραμανδάνη και τον Δήμαρχο Ν.Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρρά.

 

Επίσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Κοκκινίδης, Κωνσταντίνος Τσομπανάκης, Παναγιώτης Τσικαρίδης και Γ. Καραπανταζής, ο προέδρος της Δ.Κ.Ν.Μουδανιών κ. Νικολαός Θεργιός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντρέας Λέλεκας, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευτυχία Παπανικολάου και άλλοι.

Η θεμελίωση του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών αποτελεί ένα σπουδαίο κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο καθώς δίνει λύση στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι μαθητές του νηπιαγωγείου, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι όλα αυτά τα χρόνια να στεγάζονται σε άλλους χώρους. Η συνεχής προσπάθεια, η εκπόνηση μελετών και οι στοχευμένες παρεμβάσεις που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα αποδίδουν καρπούς προς όφελος των δημοτών.  

Το 5ο νηπιαγωγείο Μουδανιών είναι η αρχή καθώς το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η θεμελίωση και των άλλων δύο νηπιαγωγείων που βρίσκονται υπό κατασκευή.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα