Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

«Baby Boom»: Ημερίδα για την Εγκυμοσύνη και τη Μητρότητα στα Ν. Μουδανιά

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Baby Boom στη Χαλκιδική! Μετά απο 5 συνεχή έτη στην Θεσσαλονίκη αλλα για πρώτη φορά το 2017 στην Αθήνα το Baby Boom πραγματοποιήθηκε και στην Χαλκιδική.


Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017  στο Πνευματικό κέντρο Νέων Μουδανιών  οι έγκυες και νέες μητέρες ειχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λύσουν κάθε τους απορία απο τους γυναικολόγους- μαιευτήρες κ.Ηλία Κατσίκη, κ. Φώτη Βαρελά, κ. Εμμανουήλ Διβανίδη  που πλέον διατηρούν ιατρεία και στη Χαλκιδική.Επίσης ενημερώθηκαν για πολλά θέματα εγκυμοσύνης & θηλασμού όπως η διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υποδοχή του μωρού στο σπίτι, φυσιολογική ανάπτυξη του μωρου, ψυχολογική στηρίξη της νέας μητέρας κλπ.

 Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν :

Ο κ. Κατσίκης Ηλίας, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Ο κ. Βαρελάς Φώτιος, Γυναικολόγος-Μαιευτήρας
Ο κ. Διβανίδης Εμμανουήλ, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Η κ. Πασχαλέρη Ειρήνη, Βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή
Ο κ. Γούλιος Βασίλης, Ορθοπεδικός Παίδων - Ενηλίκων
Ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης, Εμβρυολόγος
Η κ. Τζίκα Κατερίνα, Μαία
Η κ. Καραουλάνη Πηνελόπη, Κλινική Ψυχολόγος

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η εξαίρετη δημοσιογράφος κ. Ράνια Θρασκιά.

Φωτο: : Φλωρίνης Αθηναίος, Κυριάκος Κατσίκης, Διβανίδης Εμμανουήλ, Μαία Τζίκα Κατερίνα , Βαρελάς Φώτης, Θρασκιά Ράνια, Ειρήνη Πασχαλέρη, Κατσίκης Ηλίας, Ψυχολόγος Πηνελόπη Καραουλάνη

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα