Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Η "Ελληνικός Χρυσός" αποσύρει τη χορηγία στο συνέδριο της ΑΝΕΤΧΑ

Η "Ελληνικός Χρυσός" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ότι αποσύρει τη χορηγία που είχε ανακοινώσει για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής που διοργανώνει η ΑΝΕΤΧΑ.

Νωρίτερα η ΑΝΕΤΧΑ είχε ανακοινώσει την απομάκρυνση της εταιρείας ως χορηγού. 

 

Η Ελληνικός Χυρσός αναφέρει:

"Η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» ανακοινώνει πως μετά το θέμα που προέκυψε με την πρόθεσή της να υποστηρίξει ως πλατινένιος χορηγός το «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής» που διοργανώνει η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. και στο ενδεχόμενο να προκληθούν επεισόδια από άτομα που αντιτίθενται στην μεταλλευτική δραστηριότητα και αποτελούν την ελάχιστη θορυβούσα μειοψηφία στην Χαλκιδική, αποσύρει την χορηγία και τη συμμετοχή της στο συνέδριο.

 

Προκαλεί μεγάλη θλίψη το γεγονός ότι τα ίδια άτομα, τα οποία αντιδρούν σε κάθε αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, καταφέρνουν με εκβιαστικό τρόπο να επιβάλλουν την άποψή τους, με αποτέλεσμα η Χαλκιδική να παραμένει βυθισμένη σε έναν φαύλο κύκλο εσωστρέφειας και ομφαλοσκόπησης.

 

Αυτού του είδους ενέργειες δεν ταιριάζουν στο κοινωνικό και επενδυτικό προφίλ της Ελληνικός Χρυσός, η οποία σε πολλαπλές περιπτώσεις έχει αποδείξει πως υποστηρίζει κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση της υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Ευχόμαστε στο μέλλον να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα επίδειξης δημοκρατικού ελλείματος από δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς φορείς της περιοχής.

 

Ευτυχώς οι πολίτες της Χαλκιδικής είναι εδώ και έχουν διαμορφώσει τη δική τους άποψη για την συμβολή της εταιρείας μας στην ευημερία και πρόοδο του τόπου τους".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα