Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική παρουσιάζει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στη Γαλλική αγορά

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε το stand της Χαλκιδικής και της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά το διάστημα στην τουριστική έκθεση IFTM, η οποία αποτελεί κορυφαία εκδήλωση της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας για δικτύωση, επιχειρηματική δραστηριότητα, καινοτομία και ενημέρωση για τις εξελίξεις της αγοράς, καλύπτοντας όλους τους τομείς: αναψυχή, επιχειρήσεις και εκδηλώσεις.

Η υπουργός Τουρισμού ενδιαφέρθηκε για την κίνηση από το stand της Χαλκιδικής, ρώτησε για το πως κύλισε η τουριστική σεζόν και ευχήθηκε να υπάρξουν δημιουργικές συνεργασίες μέσα από την παρουσία της Χαλκιδικής στην έκθεση. 

Να σημειωθεί ότι το IFTM Top Resa το επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες ειδικοί του τουρισμού για να αναπτύξουν την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους.

Η έκθεση IFTM Top Resa είναι μια σειρά από εκθέσεις σε μία εκδήλωση, η οποία καλύπτει: τον τομέα των εξερχόμενων και εισερχόμενων αγορών στη Γαλλία, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τον τουρισμό αναψυχής, τον επιχειρηματικό τουρισμό και τις εκδηλώσεις, τα κίνητρα ταξιδιού, τις επιχειρήσεις πούλμαν και τα επαγγελματικά ταξίδια.

Αναμένεται δε να περάσουν πάνω από 31.000 επισκέπτες για τις τέσσερις ημέρες της διάρκειας της. 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα