Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κ. Ιγγλέζη για την Eldorado

H βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη με γραπτή της ανακοίνωση σχολιάζει την απόφαση της Eldorado να παραμένει στην Ελλάδα και να αναθεωρήσει για το «λουκέτο» στις εγκαταστάσεις της.


«Η El Dorado ανακοίνωσε σήμερα ότι τελικά δεν θα φύγει και δεν θα σταματήσει την λειτουργία της. Όπως γνωρίζετε και από τις τοποθετήσεις μου όλα αυτά τα χρόνια, η θέση μου είναι πάγια ενάντια στην λεγόμενη «επένδυση» της El Dorado. Πρόκειται για μια ασύμφορη για την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον «επένδυση»», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Θεωρώ αυτονόητο ότι η κυβέρνηση δεν έπρεπε να υποκύψει στον αποικιοκρατικού τύπου εκβιασμό της εταιρείας. Εάν η Ελλάδα θέλει να περιλαμβάνεται στις ευνομούμενες ευρωπαϊκές χώρες που προσελκύουν τις επενδύσεις, τότε θα πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες και η νομιμότητα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα