Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις σε Χαλκιδική και Πιερία για παραβάσεις περί ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε Χαλκιδική και Πιερία, 2 ημεδαποί ηλικίας 54 και 48 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα:
•    Από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, συνελήφθη ο 48χρονος χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς στην κατοχή του και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 226,3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.


•    Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι ο 54χρονος στην Κατερίνη και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 420,3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα