Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας τη Δευτέρα 11/9

Εγκαινιάζεται το Δημοτικό Σχολείο Γαλάτιστας  τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11:00 π.μ., από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

Το 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Γαλάτιστας, που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία – Θράκη 2007-2013 με προϋπολογισμό συνολικής δημόσιας δαπάνης 3.270.000 ευρώ, είναι ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα. Το σχολείο ήδη λειτουργεί και ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης. Ενσωματώνει στους χώρους του όλες τις σχολικές δραστηριότητες και δίνει τη δυνατότητα να προσφερθούν αναβαθμισμένες συνθήκες εκπαίδευσης στους μικρούς μαθητές.

 

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά, που εγκαινιάζουμε άλλο ένα καινούριο σχολικό κτίριο στον Δήμο μας, ένα στολίδι, στο οποίο τα παιδιά μας καλούνται να εκπαιδευτούν και να καλλιεργηθούν. Ένα έργο που θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της παιδαγωγικής διαδικασίας. Για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, όπως και στην υλοποίηση δεκάδων άλλων έργων εκατομμυρίων ευρώ αυτή η Δημοτική Αρχή εργάστηκε μεθοδικά και επίμονα. Μέσα από ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα και εθνικούς πόρους εντάξαμε και εκτελέσαμε μεγάλες παρεμβάσεις σε κάθε τομέα (περιβάλλον, οδοποιία, εκπαίδευση, πολιτισμό). Ευελπιστούμε ότι και κατά τη νέα προγραμματική περίοδο θα πετύχουμε και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα