Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθη 58χρονος για διακίνηση κοκαΐνης στο Ν. Μαρμαρά

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 58χρονου ημεδαπού, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες (23-8-2017) το απόγευμα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, στην οικία που διέμενε ο 58χρονος στο Ν. Μαρμαρά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 7 συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων,
  • 12 ναρκωτικά δισκία,
  • 4 φιαλίδια με υπολείμματα κοκαΐνης,
  • 99 νάιλον τεμάχια για τη συσκευασία της κοκαΐνης και
  • χρηματικά ποσά των 21.745 ευρώ και 601 δολαρίων, προερχόμενα από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

 

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

 


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα