Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Σε 18 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε 29χρονος για βιασμό 86χρονης σε περιοχή της Χαλκιδικής

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε κάθειρξη 18 ετών ο 29χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το βιασμό 86χρονης, σε περιοχή της Χαλκιδικής.

 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο νεαρός ήταν γνωστός του εγγονού της ηλικιωμένης, την οποία επισκέφθηκε τον περσινό Νοέμβριο στο σπίτι της με το πρόσχημα ότι θα της έκανε μασάζ, καθώς η ίδια φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα κι ο κατηγορούμενος διατεινόταν στο περιβάλλον του ότι γνώριζε θεραπείες, βασιζόμενες στο μασάζ.

 

Η ηλικιωμένη γυναίκα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, έπεσε θύμα βιασμού και λίγες μέρες αργότερα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 29χρονος. Στην απολογία του σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στον ανακριτή φέρεται να ομολόγησε μέρος τού εις βάρος του κατηγορητηρίου, ενώ απολογούμενος στο δικαστήριο, αρνήθηκε το σύνολο των πράξεών του.

 

Η ηλικιωμένη, μολονότι είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη, δεν εμφανίστηκε κι έτσι το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή της προκειμένου να την εξετάσει, όπως και έγινε. Δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν τελικά να κηρύξουν τον 29χρονο ένοχο χωρίς ελαφρυντικά. Ύστερα από την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα