Το Λιμενικό κατέσχεσε 51 προϊόντα παράνομης απομίμησης σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Πευκοχωρίου.
Στη σύλληψη ενός 50χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Σενεγάλης, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, για υποθέσεις που αφορούν τη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων και την παράνομη υπαίθρια εμπορική δραστηριότητα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο 50χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή του Πευκοχωρίου, η οποία εξομοιώνεται με ζώνη λιμένα, να διαθέτει προς πώληση προϊόντα παράνομης απομίμησης και βιομηχανικά – βιοτεχνικά είδη.
Κατασχέθηκαν 51 απομιμητικά προϊόντα
Κατά τον έλεγχο, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής προχώρησαν στην κατάσχεση 51 προϊόντων παράνομης απομίμησης.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων, υπαίθριου εμπορίου και κανόνων ρύθμισης της αγοράς.
Την προανάκριση διενεργεί το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.










