Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τροχαίο Χαλκιδική: Κατέληξε και ο πατέρας - Τρεις νεκροί στο τροχαίο της Μεταμόρφωσης

Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός του Ι.Χ. - Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας

Τραγική εξέλιξη είχε το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/7) στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, καθώς λίγες ώρες αργότερα κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι από τη σφοδρή σύγκρουση του Ι.Χ. με βυτιοφόρο είχαν χάσει τη ζωή τους η σύζυγός του και το μόλις πέντε μηνών βρέφος τους, ενώ το δεύτερο παιδί της οικογένειας νοσηλεύεται.

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία

Η επαρχιακή οδός Σιθωνίας παρέμεινε κλειστή για αρκετές ώρες, καθώς στο σημείο εξελίχθηκε μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού, καταγραφής του δυστυχήματος και απομάκρυνσης των εμπλεκόμενων οχημάτων.

Λίγο μετά τις 21:00, ειδικός γερανός απομάκρυνε το βυτιοφόρο από το οδόστρωμα και η κυκλοφορία άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά. Μέχρι εκείνη την ώρα, η Τροχαία πραγματοποιούσε εκτροπή της κυκλοφορίας, ενώ έντονο κυκλοφοριακό φόρτο παρουσίασε και ο οικισμός της Μεταμόρφωσης.

Οι δρόμοι της Χαλκιδικής δοκιμάζονται κάθε καλοκαίρι

Το νέο πολύνεκρο δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα σοβαρών τροχαίων που καταγράφονται κάθε θερινή περίοδο στη Χαλκιδική, όταν ο κυκλοφοριακός φόρτος αυξάνεται κατακόρυφα λόγω του οδικού τουρισμού.

Η αυξημένη κίνηση, σε συνδυασμό με επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές, όπως αντικανονικές προσπεράσεις, υπερβολική ταχύτητα και ελλιπή γνώση του οδικού δικτύου από αρκετούς επισκέπτες, δημιουργούν καθημερινά συνθήκες υψηλού κινδύνου στους δρόμους του νομού.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

✒️
Google News
Ακολουθήστε το halkidikinews.gr
Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις της Χαλκιδικής.
Follow

Ο δρόμος άδειος μετά το τροχαίο καθώς η κυκλοφορία έχει σταματήσει

Τραγικό τροχαίο στη Μεταμόρφωση


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.