Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Στις κάλπες και πάλι οι Ιερισσιώτες για Δημοτικές Εκλογές!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στις κάλπες θα κληθούν να προσέλθουν οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού για να εκλέξουν εκ νέου έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό σύμβουλο στο Τοπικό Συμβούλιο της Ιερισσού. 

 

Όπως αποκαλύπτει το halkidikinews.gr οι κάλπες θα στηθούν στην Δημοτική Κοινότητα Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017!

 

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με απόφασή του στις 18 Ιουλίου 2017 (Αρ.Πρωτ: 298886/1141) προκήρυξε τη διενέργεια αναπληρωματικών εκλογών για την ανάδειξη ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Δημοτική Κοινότητα Ιερισσού.

 

Ο Δήμος Αριστοτέλη είχε ενημερώσει αρχικά από τον περασμένο Μάρτιο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης σχετικά με την κενωθείσα έδρα στο Τοπικό Συμβούλιο της Ιερισσού, που προέκυψε από παραιτήσεις τακτικού και αναπληρωματικού μέλους, που ανήκαν στην παράταξη του κ. Πάχτα. 

 

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 55 του νόμου «Καλλικράτη», κλήθηκαν  να καταλάβουν τις θέσεις που έμειναν κενές, αναπληρωματικοί από άλλους συνδυασμούς, με τη σειρά της εκλογικής τους δύναμης και με τη σειρά που είχαν ανακηρυχθεί οι αναπληρωματικοί κάθε συνδυασμού. Όμως δεν δέχτηκε κανείς, οπότε προέκυψε θέμα συμπλήρωσης του πενταμελούς συμβουλίου.  

 

Ο Περιφερειάρχης έχοντας υπόψιν του και τις διατάξεις του «Καλλικράτη» προκήρυξε εκλογές και έτσι στις 17 Σεπτεμβρίου η Ιερισσός ξαναψηφίζει…

halkidikinews.gr

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα