Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Σιθωνία μετρά τις πληγές της από τη θεομηνία - VIDEO/ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-

Μέχρι που έπεσε το σκοτάδι συνεχίστηκαν οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής και των συνεργείων του Δήμου Σιθωνίας και της Περιφέρειας για την αποκατάσταση των ζημιών στις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Τορώνης που επλήγησαν από την χθεσινή θεομηνία. 

Ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων στη Σιθωνία είχαμε από χθες το βράδυ. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε 50 κλήσεις για αντλήσεις νερών στην Τορώνη, το Πόρτο Κουφό, το Ν. Μαρμαρά και την Αρναία. Επιπελόν, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν 10 άτομα από τα αυτοκίνητα τους.

O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος διαψεύδει ότι οι τουρίστες εγκαταλείπουν την Χαλκιδική, λόγω κακοκαιρίας.

«Ορισμένοι πελάτες καταλυμάτων από Τορώνη και Πόρτο Κουφό λόγω των προβλημάτων κατευθύνθηκαν σε διπλανές περιοχές για να συνεχίσουν τις διακοπές τους! Παρ’ όλες τις δυσκολίες και με τη βελτίωση του καιρού οι τουρίστες παραμένουν στον νομό εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις στη νότια Σιθωνία», επισημαίνει.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι αντλήσεις νερών συνεχίστηκαν στην περιοχή της Τορώνης, όπως και ανάσυρση τουλάχιστον 25 αυτοκινήτων από ρέματα. Μηχανήματα εκσκαπτικά συνέχισαν τη διευθέτηση των ρεμάτων. 

Σήμερα ξεκινά και η καταγραφή των ζημιών από κλιμάκιο του Δήμου Σιθωνίας. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα