Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Ε. Καρανάσιος: Να ακυρωθεί άμεσα η απόφαση κατάργησης σχολικών μονάδων στη Χαλκιδική

O π΄ρωην βουλευτής Χαλκιδικής, Ευθύμης Καρανάσιος εκφράζει την αντίθεση μου στην υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε και αποφασίζει την κατάργηση και συγχώνευση 20 τμημάτων σε δημοτικά και νηπιαγωγεία της Χαλκιδικής. 

 

Ο κ,. Καρανάσιος επισημαίνει τα εξής: " Ελπίζω, το υπουργείο να αντιληφθεί το σφάλμα του και να ακυρώσει την απόφαση αυτή άμεσα, πριν να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και αντιδράσεις στη τοπική κοινωνία αλλά και στο χώρο της εκπαίδευσης.

Συμπορεύομαι με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής “Ο Αριστοτέλης” αλλά και με όλους τους Συλλόγους Γονέων - Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Χαλκιδικής και ελπίζω άμεσα να ματαιωθεί κάθε σχέδιο για κατάργηση ή συγχώνευση σχολείων, προς όφελος της παιδείας η οποία αντί να υποβαθμίζεται πρέπει να ενισχύεται με αποφάσεις που δεν θα στηρίζονται σε λογιστικά και μόνο κριτήρια".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα