Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Δυναμικό «παρών» του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 89η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής δίνει για ακόμη μία χρονιά δυναμικό «παρών» στην 89η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2025 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο Περίπτερο 3, Stand D01, και στο πλαίσιο της συλλογικής συμμετοχής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, το Επιμελητήριο μαζί με επιχειρήσεις-μέλη του, θα συστήσει στους επισκέπτες το τοπικό “επιχειρείν”, αναδεικνύοντας τα εκλεκτά προϊόντα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της Χαλκιδικής.

Οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής που θα συμμετάσχουν είναι:


• Ζώτου Αικατερίνη Ελένη – Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο & Αγουρέλαιο Βιολογικής Καλλιέργειας "Golden Tree"
• Ρεπάνης Ιωάννης – Παραγωγή Μελιού
• Δαλδογιάννης Βαλσάμης – Μεσιτικές Υπηρεσίες & Συμβουλές Ακινήτων
• Σάββας Λινάρδης – Μουτάφη Δάφνη & ΣΙΑ Ο.Ε. – Ελιές "ΠΕΡΙΑΠΤΟΝ"
• Ελμαΐδης Ν. – Πατσαβέλας Μ. Ο.Ε. – Υπηρεσίες Καθαριότητας Airbnb, Ιματισμού, Απεντόμωσης & Μυοκτονίας
• Τσαμούρα Ζαχαρούλα – Χειροποίητα Κεριά, Αρωματικά Χώρου & Κοσμήματα
• Καρλάς Γεώργιος – Φορητές Εικόνες Αγιογραφίας & Πίνακες Ζωγραφικής
• Tselika Group IKE – Τεχνική Εταιρεία
• Ρούντος Γεώργιος – Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
• Ρούζιος Χρήστος – LAVAKAMIN – Ενεργειακά Τζάκια (στον εξωτερικό χώρο του Περιπτέρου 2).

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 89η ΔΕΘ ενισχύει την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, προβάλλει τον παραγωγικό πλούτο του τόπου και προωθεί ουσιαστικές συνεργασίες στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Εσπερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα με Εξωστρέφεια και Ανάπτυξη»

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα γίνεται φορέας καινοτομίας και ανάπτυξης με τη στήριξη της επιμελητηριακής κοινότητας.
Αυτό είναι το μήνυμα που στάλθηκε στην εσπερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα με Εξωστρέφεια και Ανάπτυξη», που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο της έναρξης της 89ης ΔΕΘ.

Για πρώτη φορά σε τέτοια εκδήλωση προσκλήθηκαν όλες οι επιχειρήσεις μέλη των Επιμελητηρίων της χώρας που συμμετέχουν ως εκθέτες στα Περίπτερα 2 & 3 της ΚΕΕΕ, την παρουσίαση των οποίων ανέλαβε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης.


Σημαντική η παρουσία των Υφυπουργών Χάρη Θεοχάρη και Σταύρου Καλαφάτη, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα της κοινής αυτής προσπάθειας για ανάπτυξη μέσα από την καινοτομία, την ψηφιακή αναβάθμιση και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.
Συνεργασία, δικτύωση και συνέργειες χρειάζεται η επιχειρηματικότητα του αύριο, όπως τόνισε ο Πρόεδρός, Βουτσινας Γιαννης.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα