Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Πολυγύρου προσφέρει 200 Πασχαλινά Τσουρέκια σε Ευάλωτες Ομάδες

Ο Δήμος Πολυγύρου, με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, προχώρησε στη διανομή 200 πασχαλινών τσουρεκιών σε ευάλωτους συμπολίτες μας, με στόχο την ενίσχυση της εορταστικής ατμόσφαιρας και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη.

Η δράση, που εντάσσεται στο πλαίσιο των σταθερών πασχαλινών πρωτοβουλιών κοινωνικής φροντίδας, υλοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού.

«Το Πάσχα είναι γιορτή αγάπης και ελπίδας. Με πράξεις μικρές αλλά ουσιαστικές, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που δοκιμάζεται. Ο Δήμος Πολυγύρου εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας και Πρόνοιας, Αθανάσιος Τσίγκας.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα