Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Καρράς: Δραματική η κατάσταση στην Πολεοδομία - Λύση από Λιβάνιο;

Στην υπολειτουργία της πολεοδομίας των Ν. Μουδανιών, μετά την υπόθεση που ξέσπασε σε δύο πολεοδομίες της Χαλκιδικής και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την υποστελέχωσή της, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Ράδιο STAR 95,5 και στην εκπομπή "Με ανοιχτά μικρόφωνα", με τους: Κορίνα Ζολλά, Αναστασία Δεκάκη, Μαρία Παπαδημητρίου, Θοδωρή Δούκα και Χρήστο Δημητριάδη, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.

Όπως σημείωσε ο κ. Καρράς, από την πολεοδομία απομακρύνθηκαν 3 μηχανικοί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκδοθούν άδειες. «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δραματική. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα που έχει να κάνει με την ανάπτυξη του τόπου», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν 3 μέρες συναντήθηκα με τον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, για το θέμα. Ταυτόχρονο ετοιμάσαμε μια προγραμματική σύμβαση με την ΑΝΕΤΧΑ, για την πρόσληψη 3 μηχανικών. Το πρόβλημα είναι ότι βάσει του νόμου δεν έχουν δικαίωμα υπογραφής. Γι' αυτό το θέμα δεσμεύτηκε ο κ. Λιβάνιος, να τους δοθεί σύντομα το δικαίωμα με νομοθετική ρύθμιση. Επίσης, μεταφέραμε στην πολεοδομία και έναν μηχανικό από το Δήμο, ενώ περιμένουμε να στείλει και ο Δήμος Κασσάνδρας έναν μηχανικό, καθώς η πολεοδομία των Μουδανιών εξυπηρετεί και την Κασσάνδρα», τόνισε κ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα