Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιδαπέδια παιχνίδια στην αυλή του Δημοτικού σχολείου Ζερβοχωρίων

Ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό σχολείο Ζερβοχωρίων η ανανέωση των επιδαπέδιων παιχνιδιών αυλής που περιλαμβάνουν κουτσό, τουίστερ, σκάκι, φιδάκι, τρίλιζα, στόχο, παιχνίδι ισορροπίας, τετρασφαίριση και άλλα με τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Επίσης, ανανεώθηκε η "καλημέρα" σε 7 διαφορετικές γλώσσες, όπως λέγεται στις χώρες των εταίρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS μαζί με το σχολείο Ζερβοχωρίων.
Πρόκειται για μια ομαδική προσπάθεια από μητέρες των μαθητών του σχολείου. 
 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρει: "Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή, τον χρόνο, το κέφι τους, αλλά και τις ικανότητες τους την κ. Ντίνα Βουλτσιούδη, την κ. Νίκη Δημούδη, την κ. Αγγελίνα Δημούδη, την κ. Πωλίνα Καραβάτου, την κ. Δήμητρα Καραβάτου, την κ. Γεωργία Μουστάκα, την κ. Γεωργία Μπαλάση, την κ. Νένα Μπαλάση, την κ. Σοφία Μποσνάκη, την κ. Ρουλα Οικονόμου και την κ. Μάγδα Σμυρλή. 
Επίσης, ευχαριστούμε τον σύλλογο διδασκόντων για την παραχώρηση του χώρου. 
Γιατί το σχολείο πρέπει να είναι το ομορφότερο μέρος σε κάθε περιοχή. Το χαμόγελο των παιδιών προτεραιότητά μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα