Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Πολυγύρου συμμετείχε στην Ευρωπαϊκη εβδομάδα κινητικότητας

Ο Δήμος Πολυγύρου συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Μια από τις δράσεις ήταν η βόλτα στα σοκάκια του Πολυγύρου στην οποία συνέδραμαν σημαντικά και ο "Υψίζων" Σύλλογος Δρομέων Πολυγύρου, η κ. Βούλα Ουγκρενίδου και ο γυμναστής Κωνσταντίνος Σαϊτιώτης.

Κύριος ξεναγός ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Βασιλάκης με τη συνδρομή του Μιχάλη Αυγερινού, του Μηνά Τσομπανόπουλου και της Στέλλας Μπαλάση.

Η ξενάγηση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες με πολλές πληροφορίες για τον "παλιό" Πολύγυρο και τις γειτονιές του, τα Τσικουλάδικα, τις Πουρνάρες, τα Κότσαλα... αλλά και τα κτίρια που άλλαξαν χρήση στην πορεία των χρόνων.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια οικογενειακή ποδηλατάδα, μέσα στους δρόμους του Πολυγύρου, μέχρι το γραφικό ξωκλήσι της Παναγίας, συνδυάζοντας την άσκηση με τη ψυχαγωγία.

Οι δράσεις είχαν μεγάλη απήχηση και εκφράστηκε η επιθυμία να επαναληφθούν, δείχνοντας την ανάγκη των πολιτών να κινούνται και να συνυπάρχουν σε έναν δημόσιο χώρο ανοιχτό σε όλους.
Σημαντική στην επιτυχία των δράσεων ήταν η συμβολή της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής, του Συλλόγου Δρομέων Περιπατητών “Υψίζωνος”, αλλά και εθελοντών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα