Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έργα σε 3 σημεία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

Έργα σε τρία διαφορετικά σημεία επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Μουδανιών πραγματοποιούνται σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Λόγω των έργων υπάρχουν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αναλυτικά, σε σχετικές ανακοινώσεις της η ΠΚΜ αναφέρει:

Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας

Οι εργασίες αποκατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 κατά τις ώρες 7.00-13.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα εκτελεστούν από τη Χ.Θ. 21+000 έως τη Χ.Θ. 23+500 (κόμβος Τριλόφου), επί της εξωτερικής οριογραμμής και στις δύο κατευθύνσεις.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στα χωρικά όρια της Π.Ε. Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 6.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν στα χωρικά όρια της Π.Ε. Χαλκιδικής, από τη Χ.Θ. 33+000 επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών μέχρι το ύψος του ΚΚ Κασσανδρείας (Χ.Θ. 23+650), συμπεριλαμβανομένων του Α/Κ Σιθωνίας/Κασσανδρείας (όπου υπάρχει μικρό τμήμα κεντρικής νησίδας) και του ΚΚ Κασανδρείας, στη δεξιά πλευρά του οδικού τμήματος και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης

Εργασίες συντήρησης στο ανατολικό και δυτικό παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα διαρκέσουν από σήμερα κι έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και θα εξελιχθούν στο τμήμα από τον κόμβο Πορταριάς έως τον κόμβο Μουδανίων. Συγκεκριμένα θα εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες για τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης του οδοστρώματος καθώς και εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα