Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Παπαγιάννης: Καταδικάζουμε την εγκληματική ολιγωρία από όποιον και αν προέρχεται

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κασσάνδρας, από την οποία απουσίαζε ο αρχηγός της παράταξης "Ισχυρή Κασσάνδρα" λόγω μετάβασής του στο εξωτερικό, η παράταξη με δελτίο Τύπου διευκρινίζει τα παρακάτω.


"Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ήταν και είναι ξεκάθαρη εδώ και πολλούς μήνες σχετικά με τη διαχείριση της λειτουργίας των ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ. Ειδικά για τη λειτουργία του δολοφόνου ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ, κάναμε ιδιαίτερη μνεία και αναφορά. Η Θέση μας βέβαια εκφράστηκε και χθες.
Καταδικάζουμε την εγκληματική ολιγωρία από όποιον και αν προέρχεται. Η διοίκηση του δήμου έπρεπε άμεσα να κινηθεί στη σφράγιση της παράνομης επιχείρησης. Η δικαιολογία ότι δεν ήταν της δικής μας αρμοδιότητας, δεν μας εκφράζει,και πιστεύουμε ότι όταν γύρω μας εξελίσσονται καταστάσεις που μπορεί να σκοτώσουν παιδιά, πρέπει άμεσα να κινηθούμε, ακόμα και αν χρειάζεται να κινητοποιήσουμε άλλους που θεωρούμε ότι είναι αρμόδιοι. Δυστυχώς εδώ η αδιαφορία μας σκότωσε ένα παιδί.
Χθες το δημοτικό συμβούλιο,θα έπρεπε ομόφωνα να ζητήσει την απόδοση ευθυνών από όπου και αν προέρχονται. Η τήρηση ενός λεπτού σιγής,θα έπρεπε να συνδυάζεται με μια γενναία απόφαση.
Καταδικάζουμε ακόμα τη συμπεριφορά μερίδας της αντιπολίτευσης, η οποία έχει τεράστιες ευθύνες για τις επιλογές της ενωμένης καταστροφής της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ. Καταδικάζουμε την προσχηματική συμπεριφορά της δημάρχου,η οποία πρώτη έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες, εάν υπάρχουν και από μόνη της θα έπρεπε να ζητά ελεγκτικά το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ η θέση μας είναι σε αντίθετη κατεύθυνση με αυτή που κάποιοι αντελήφθησαν.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι θα αναπτύξουμε πρωτοβουλίες να ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα που απασχολούν το δήμο. Ο δήμος και οι κασσανδρινοί πολίτες δεν ανέχονται άλλο αυτή την κατάντια."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα