Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί με τραυματίες σε beach bar της Χανιώτης Χαλκιδικής

Πυροβολισμοί, μαχαιρώματα και ξύλο συνέθεταν το σκηνικό λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευή σε γνωστό beach bar της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

Το άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε Βούλγαρους θαμώνες και μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ανθρώπων που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο μαγαζί. 

"Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκόμενους σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας... Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο ως πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα, ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο..." περιγράφει ο εθελοντής διασώστης, Ιωάννης Κολοκυθάς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες τρεις άνδρες τραυματίστηκαν, ένας από πυροβολισμό στο στέρνο, ένας από μαχαιριά και ένας λόγω ξυλοδαρμού.

"Κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για το περιστατικό με τραύμα από σφαίρα... Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα, μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού" αναφέρει ο κ. Κολοκυθάς. 

Τα 2 ασθενοφόρα παρέλαβαν και τους τρεις τραυματίες και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κασανδρείας, ενώ ο τραυματισμένος από πυροβολισμό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το αιματηρό επεισόδιο. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα